Livsstil

JUHUUUU!!! Update fra Spanien og daglige rutiner

H E R E R V I!

JUHUUUU!!! Update fra Spanien og daglige rutiner, hvis I gider læse om det…..

De første dage hernede gik som jeg tidligere har fortalt om med arbejde fra morgenen, gåtur og frokost på Promenaden og en tur i Mercadona eller Lidl inden turen gik op på Bjerget igen. Det er altså svært at være sur eller i skidt humør, når ens arbejdsplads har en udsigt som vores p.t. Selv Skibshunden stornyder livet. Han har jo faktisk aldrig før haft mulighed for bare lige at smutte ud af døren og spadsere rundt uden snor på, for på skibet giver det jo sig selv at hans bevægelses radius er rimeligt begrænset og i lejligheden i Herning har vi mange trapper og han kan ikke selv gå i gårdhaven, så han må da føle at han er kommet i hundehimlen med al den frihed han har hernede:-)

Rene og jeg er ellers overhovedet ikke sådan nogle, som elsker rutiner og skal spise på samme tidspunkter hver dag. Vi vil hellere improvisere og nyder at ikke to dage i træk er ens, men når det er sagt, så har vi alligevel udarbejdet sådan en slags rutine, hvor vi gør visse ting på samme tid hver dag og det kan vi mærke at især Bobo har det rigtigt godt med – det lille vanedyr;-)

Når dagens ‘pligter’ er overstået kalder terrassen og en kold gin/toníc E L L E R champagne inden aftensmaden tilberedes og  benene lægges op til afslapning og solnedgang, fed rutine – L O V E  M Y  L I F E!!

Nå, men selvom vi har pligter og arbejder hver dag, så har vi også haft tid til gæster og meget mere om det senere…

JUHUUUU!!! Update fra Spanien og daglige rutiner
S V Æ R T A T V Æ R E S U R
A R B E J D S P L A D S I S K Y G G E N
JUHUUUU!!! Update fra Spanien og daglige rutiner
E N D U F T A F J A S M I N
N Å R J E G S O R T E R E R V A S K E T Ø J E T
JUHUUUU!!! Update fra Spanien og daglige rutiner
G I V M I G S K Y G G E!!!

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.