Bobos dagbog

En Skibshunds dagbog – 10.

En Skibshunds dagbog - 10.
Y N D L I N G S M I C H E L L E

En Skibshunds dagbog – 10. handler om at blive passet og om at passe andre….

For lidt tid siden var min mr og far ude at rejse. De var med fly ned til Spanien, hvor vi er nu også (der kommer snart billeder fra min første flyvetur) og så skulle jeg passes hos Mellembarnet og hendes kæreste, som også bor her i byen. Jeg eeelsker Michelle! Hver gang jeg hørerhendes stemme bliver jeg ellevild og vil bare kun sidde på hendes arm hele tiden. Hjemme hos hende var der rigtigt hyggeligt og jeg sov både i sofaen og i sengen;-) Hun havde også lavet lege-aftaler med nogle andre Yorki’er og det var bare smaddersjovt at møde nogle som ligner mig…

efter at min mor og far kom hjem igen, skulle jeg hjælpe mor med at passe Guldklumperne en dag, hvor deres mor og far var ude at rejse og havde møder og derfor ikke selv kunne hente og alt det der. Hvor var jeg bare træt bagefter for vi skulle både gå en lang tur, spille fodbold og så blev jeg stopfodret med godbidder i sofaen, men de smagte godt så jeg sagde da ikke nej tak:-)

En Skibshunds dagbog - 10.
L I L L E H U N D S T O R S O F A
En Skibshunds dagbog - 10.
M I G O G A U G U S T H
En Skibshunds dagbog - 10.
G O D B I D D E R N E S M A G T E G O D T
En Skibshunds dagbog - 10.
G Å T U R T I L B A G E R E N

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.