Livsstil

Bøger som venter på at blive læst…eller genlæst!

image

Jeg har lige fundet nogle bøger i mine gemmer, bøger som bare venter på at blive læst eller genlæst, bøger, som jeg glæder mig til at læse:

Michael Laudrups tænder af Majse Njor –  skal genlæses efter at Majse var i Cafe Hack i dag:-) Jeg læste bogen lige da den udkom og er bare nødt til T få den genopfrisket efter at have hørt interviewet med hende i dag, for hun er da bare så sjov og finurlig…

image

 

image

 

En mand der hedder Ove og Britt-Marie var her – af Fredrik Backman skal læses meget snart, da bøgerne er lånt af min søster for snart længe siden;-) dog er jeg i gang med den første af dem, så den starter jeg lige med at læse færdig, ikke?

De her tre første bøgerhører til i kategorien af let læste bøger, da de alle er skrevet i et humoristisk sprog, som jeg holder meget af – faktisk flexer jeg som regel mellem alvor, sjov og gys, men nogle gange bliver jeg grebet af en genre også læser jeg lynhurtigt flere med samme fællesnævner i træk.

Men, da min nuværende bogliste rummer forskellige genrer, tænker jeg at jeg vil flexe, for ikke at blive træt af at læse…

image

Alex – Pierre Lemaitre

image

Stalker – Lars Kepler

image

Washington Dekretet – Jussi Adler-Olsen

image

Idioten – Fjodor Dostojevskij

Pyyhh, det var en lang, men vigtig smøre, men lur mig, jeg skal nok komme igennem dem alle – og skriver selvfølgelig lidt om dem hen ad vejen, for der bliver helt sikkert noget at skrive om. Jeg er jo typen som læser anmeldelserne inden bogen og derefter gerne diskuterer om jeg nu også er enig i analysen:-)

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.