Livsstil

J U L E F R O K O S T forude…

S Å F I N T O G N E M T

J U L E F R O K O S T forude…Som jeg har skrevet om tidligere skal vi holde to julefrokoster inden vi atter flyver ned til varmen for selv at holde jul og nytår dernede. Den første af slagsen løber af stablen på lørdag og jeg er selvfølgelig, som den detaljerede person jeg nu engang er, allerede i fuld gang med at forberede dekorationer, bordpynt og alt muligt andet julehyggeligt. I går var vi en tur i Århus for at se til “Susie”. Hun har det helt perfekt og glæder sig ligeså meget som vi gør til det bliver forår og hun kan få vand under maven igen;-) Inden vi kørte fra havnen  M Å T T E vi simpelthen lige have en frokost på “Martino”, for liiiiige at fornemme en rest af sommer. Der var pyntet op til jul allerede!! Men det var fint og jeg fin lidt inspi til vores julefester, så det var meget godt. 

Pudsigt nok havde de brugt samme tema, som jeg gjorde sidste år, nemlig de der røde bær (er det rønnebær??), som godt nok falder af som tiden får, men egentligt er ret dekorative sådan det meste af december….Bum, bum, skal vi have rødt tema igen???

Så havde de også pyntet nogle glas med lidt grønt omkring bloklysene og D E T kan jeg jo sagtens finde ud af, så den er på listen til alle de glas med lys vi har i huset:-)

Tirsdag har jeg på kalenderen, at jeg skal tale med blomsterhandleren om levering af diverse jule-plante-pynt, så her skal nok blive super julet inden lørdag:-)!!

N U E R D E T S N A R T J U L R Ø D E B Æ R
J U L E F R O K O S T forude...
S I D S T E Å R S T E M A

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.