Livsstil

For et år siden…

For et år siden...
I N D G A N G E N

For et år siden…var jeg alene hjemme i to uger, mens Rene var i Vietnam med sin søn. Nu er det sådan, at man aldrig skal lade mig være alene hjemme og så tro at alt er som det peljer efter to uger;-) Næ-nej, da Rene kom hjem havde jeg ommøbleret hele hytten, som du kan læse mere om her. Det tog mig reelt kun E N dag, men jeg brugte flere dage på forberedelserne og resultatet blev bare rigtigt godt – syns jeg selv. Og Rene syns det også;-)

Samme måned var vi atter i Spanien og jeg forelskede mig med det samme i Nerja, som jeg gerne taler og skriver om, til alle som gider læse og øre om det. Jeg bliver aldrig træt af den by!

Ja, så var den måned gået – vupti og så var det december og sørme om ikke vi fløj derned igen og holdt jul på Bjerget og i år gør vi det igen!!

For et år siden...
H Y G G E D A G
For et år siden...
S M Å O P S T I L L I N G E R
For et år siden...
B L Å-B L Å
For et år siden...
S M U K T-S M U K T
For et år siden...
V I L A V E R SK Y G G E R

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.