Livsstil

For et år siden…

For et år siden...
I N D G A N G E N

For et år siden…var jeg alene hjemme i to uger, mens Rene var i Vietnam med sin søn. Nu er det sådan, at man aldrig skal lade mig være alene hjemme og så tro at alt er som det peljer efter to uger;-) Næ-nej, da Rene kom hjem havde jeg ommøbleret hele hytten, som du kan læse mere om her. Det tog mig reelt kun E N dag, men jeg brugte flere dage på forberedelserne og resultatet blev bare rigtigt godt – syns jeg selv. Og Rene syns det også;-)

Samme måned var vi atter i Spanien og jeg forelskede mig med det samme i Nerja, som jeg gerne taler og skriver om, til alle som gider læse og øre om det. Jeg bliver aldrig træt af den by!

Ja, så var den måned gået – vupti og så var det december og sørme om ikke vi fløj derned igen og holdt jul på Bjerget og i år gør vi det igen!!

For et år siden...
H Y G G E D A G
For et år siden...
S M Å O P S T I L L I N G E R
For et år siden...
B L Å-B L Å
For et år siden...
S M U K T-S M U K T
For et år siden...
V I L A V E R SK Y G G E R

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.