Spanien

Ting der skal ske inden vi rejser igen…

M I G

Ting der skal ske inden vi rejser igen…er en ret lang liste over både arrangementer, almindelige arbejdsopgaver og personlig aftaler og julegaveindkøb og så lidt mere.

Vi ankom torsdag aften sent til Herning fra Malaga og fredag morgen var vi klar på kontoret og fik lige styr på de ting, som vi ikke havde kunnet klare fra Spanien. Der er run på  idisse dage for inden vi rejser igen den 12. december skal vi afvikle to julefrokoster, forberede årets afslutning sådan generelt, købe julegaver til familien og så har jeg adskillige frisør-, negle- og andre beauty aftaler;-)

Den første julefrokost er allerede i den kommende uge og kræver at jeg er helt skarp på mandag til at bestille dekorationer, opfinde et tema til bordet og lave ‘menukort’. Maden er allerede bestilt, så den side af sagen er hurtigt klaret, for vi kunne allerede i september se, at det blev et lidt stramt program vi har fået sammensat her op til jul. Næste julefrokost er ugen efter og den foregår ude af huset, så det er betydeligt nemmere og kræver sådan set bare at vi tager noget pænt tøj på, forbereder en lille tale og så ellers møder op og hygger os med vores gæster – glæder mig!

Arbejdet giver sig selv, for vi er på vores pladser hver dag indtil vi rejser igen og der er rigeligt at se til, så vi kommer ikke till at kede os:-)

Julegaverne derimod er straks værre….Jeg er blevet rigtig dårlig til at købe gaver med årene og er ofte nødt til at købe det, som den enkelte giver udtryk for at ønske sig – kedeligt af mig, men måske jeg skulle oppe mig lidt i år? Det er ikke fordi der skal købes så mange gaver, men jeg kan bedst lide at give noget, som jeg V E D at modtagerne bliver glad for – kender du det?

Nåmen, forslag til julegaver til de to Guldklumper modtages med den allerstørste tak:-) Izabell er 51/2 og lille a er 2 1/2 og jeg er helt ude af trit med hvad der et ‘hot’ på børnefronten denne jul! Hjælp!!!!

Mine personlige aftaler på skønhedfronten hører i  nok mere om hen ad vejen;-)

Ting der skal ske inden vi rejser igen...
S N A R T T I L B A G E

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.