Bobos dagbog

En Skibshunds dagbog – 2.

En Skibshunds dagbog - 2.
Jeg elsker græs!

En Skibshunds dagbog – 2. Allerede lige da jeg var flyttet ind hos mine nye forældre, skulle vi sejle med deres skib og nu lever jeg det halve af mit liv ombord på skibet og det kan jeg egentlig rigtig godt lide, for der er det hele så afslappet og ingen stress eller noget…

I begyndelsen kunne jeg ikke selv springe op på sofaerne, men måtte løftes op – og det var lidt træls for så kunne jeg ikke rigtig følge med i det hele. Min mor og far tager mig også nogle gange med på restaurant, selvom jeg ikke spiser det samme mad som de gør. Men det er okay, for så hygger jeg mig bare i et tæppe, mens de spiser og så er jeg er helt frisk til en gåtur bagefter. Det er faktisk ret dejligt at jeg er sammen med min mor og far hele tiden – er kun lige alene hjemme et partimer engang imellem, når de skal steder hen, hvor der er forbudt for hunde. Så får jeg tiden til at gå med at sove og hygge mig i min kurv og de kommer altid hurtigt hjem til mig igen.

En Skibshunds dagbog - 2.
Jeg vil op!!
En Skibshunds dagbog - 2.
Restaurant Martino i Marselisborg Havn
En Skibshunds dagbog - 2.
På tur til Svendborg

Nå, nu vil jeg smutte! Vi snakke i næste uge-)

 

5 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.