Livsstil

Instagram – koden er knækket!

Instagram

Instagram – koden er knækket og nu kan du også følge med derovre:-)

Er det ikke utrolig, at det skulle tage mig så lang tid at få linket bloggen op til det super gode medie, som Instagram jo er….Nå, men pyt med de, nu må jeg jo bare i gang med at uploade fotos i en lind strøm;-)

Og altså, hvis du har nogle tips og tricks t ilhvordan jeg bruger Insta bedst muligt, så tager jeg imod med kyshånd, for jeg er lidt bambi-på-glatis lige her og nu:-)

På forhånd mange tak og ha’ en super fin dag!

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.