Rejser

Canillas de Aceituno – den fineste bjergby vi ikke kendte…

Canillas
Canillas – et torv

Når ikke solen står helt højt på himlen i Andalusien, kører vi gerne ture i landskabet, for at lære det hele bedre at kende. En af vores ture gik til Canillas de Aceituno, fordi vi kender et skønt par, som har et hus deroppe,.

På vejen op til Canillas kørte vi igennem Sayalonga…! Eller vi troede, at det var den rigtige vej vi havde valgt….Det var det så ikke, for der er faktisk to byer som hedder Canillas, med hvet sit efternavn! Så vi fik lige en ekstra køretur den dag, men det var bare dejligt, for så fik vi set en endnu mere af de Andalusiske bjerge:-) Vi var begge sikre på, at vi havde hørt om byen Sayalonga mange gange tidligere, uden dog helt at vide hvad den var kendt for og ingen af os havde i hvert tilfælde været der før. Denne smukke, hvide by ligger lige på vejen op ad bjerget og er så fantastisk smukt beliggende, at man næsten mister pusten – lidt a la Frigiliana…og så ligger den på det som svarer til Margeritruten her i Danmark – Route of Sun & Wine😉 Det er da der vi kender den fra, Vin ruten!!! Ikke at vi har kørt ruten, men set og hørt om den har vi jo nok. I hvert tilfælde er det en smuk køretur, hvor man kan stoppe mange steder undervejs og få smagsprøver eller købe til lager. vi tog dog ikke hele turen den dag, men måske gør vi det en anden gang…

Canillas
Byskiltet i Sayalonga
Canillas
Smukt hus i Sayalonga
Canillas
Kig til gravpladsen i Sayalonga
Canillas
Sayalonga set fra vejen i regnvejr

Nå, men efter lidt ‘omkørsel’ fandt vi endelig den rigtige Canillas, som på mange måder minder om Algarrobo, blot ligger byen højere oppe i bjergene, men ellers er det samme atmosfære og charme, som vi altid møder i vores ‘egen’ bjergby. Vi gik en tur og indsnusede duften og luften inden vi kørt ned af bjerget igen – vores venner var i Danmark, så dem kunne vi ikke besøge, men nu ved vi hvor smukt de bor i Andalusien:-)

 

Canillas
Smukke mandarin træer i byens gader
Canillas
En af Byens pubber

Det er helt utroligt – ved godt jeg har sagt det før – men det er altså et ufatteligt smukt land og egn og jeg bliver nok aldrig færdig med at kigge mig omkring og opdage flere smukke steder…

Må din onsdag være ligeså god og positiv som min!

Ses

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

2 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.