Livsstil

Flere hurtige beslutninger…

Flere hurtige beslutninger...
s a n t a l u c i a k ø b t o g l e v e r e t

Flere hurtige beslutninger…for det er jeg god til, eller det vil sige, det er vi begge faktisk rigtig gode til:-)

For mit vedkommende har jeg altid taget hurtige beslutninger, aldrig gået og grublet i månedsvis ,om jeg nu skulle gøre det ene eller det andet, nej, jeg er bedst til at beslutte mig og føre ud i livet og så videre til næste opgave. Det er lige meget om det handler om biler, rejser, besøg, hund eller andet, så er der aldrig langt fra beslutning til handling her i huset.

Som f.eks. dengang vi bare lige skulle ud og hente bagsæderne til vores Range Rover, men kom hjem med en ny Jaguar! Eller hvad med dengang da vi havde besøg hernede i Spanien af vores gode venner som inviterede os på besøg hos dem ved Gardasøen 7 uger senere…Inden der var gået to timer var billetterne til en uges lækkert ophold på Hotel Casa Mia bestilt.

Santa Lucia er et eksempel mere på, at vi er hurtige. Rene fandt båden på nettet og kontakte sælgeren og 3 dage senere var hun købt og efter yderligere 3 dage var hun på vej fra Sotogrande nede ved Gibraltar op til vores havn lige her neden for bjerget. Også når vi  besøger familien i eksempelvis Skagen er det også en beslutning som bliver taget og indenfor to dage er vi på vej….eller vores lille skønne Bobo, som vi godt nok havde talt om et stykke tid, men som blev købt i Varde  og taget med hjem samme aften, som vi talte med avleren om eftermiddagen,-)

Den seneste hurtige beslutning vi har taget var at købe Bondehuset, som vi flytter ind i til november! Sjovt nok og heldigt nok, så har vi heldigvis ikke fortrudt nogle af vores hurtige beslutninger, blot modificeret dem lidt hen ad vejen;-)

Flere hurtige beslutninger...
n y b i l i e n f a r t
c a s a m i a v i p p e f y r e t i s k a g e n
Flere hurtige beslutninger...
s k i b s h u n d e n b o b o
Flere hurtige beslutninger...
b o n d e h u s e t

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.