Livsstil

Powershopping i Nerja – hot aften!

Powershopping i Nerja - hot aften!
n y t s æ t

Powershopping i Nerja – hot aften! Det var godt nok lidt af en maraton – pyha, selvom jeg elsker at shoppe, så var det virkeligt varmt den aften og vi var meget forspiste efter en omgang tapas på vores alle tiders favorit tapas-bar i Nerja. Anyways -shoppes skulle der eddermame og vi gik først hjem klokken 22, da butikkerne så småt lukkede ned for dagen, men da havde vi også så mange poser med lækkerier, at vi knapt kunne have dem i bagagerummet på bilen -kæft, en super aften:-)

Der blev købt sko, tasker og tøj og skoene får I lige et kig på her i indlægget, mens I må vente med tøjet indtil jeg har det på, for det er svært at se hvordan det sidder ellers, ikke?

Jeg købte et par ‘sneakers’-agtige sko med tilhørende taske og det skal lige siges at den her lille lækre skobutik, som vi har fundet i Nerja, de har bare de allerbedste og faktisk ret sunde sko, som f.eks. Giuseppo og Birkenstock, Ecco, Hispanitas og mange flere, alle sko med god komfort og hvor der er tænkt over tingene.

O G endelig efter mange års drømme fandt jeg et par R Ø D E stiletter fra Patricia Miller, som tilmed er fantastiske at gå i. De sidder perfekt på min fod og er å svinehamrende flotte, at jeg var lige ved at tude, da jeg fik dem på første gang (ja,ja, det er måske lidtoverdrevet, mend de er S Å fede;-))…og det sidste par sko hedder ikke noget kendt, men de stod i en lillebitte butik med nogle ret fine ting og sager og Rene synes at de kaldte på mig;-) Det kunne jg så godt mærke, da jeg fik dem på!! Wauww, hvor er de gode at have på og nemme at gå med, selvom de er mega høje.

Jeg har før skrevet om spansk mode, som jeg tænker er lidt undervurderet, måske fordi de ikke er så gode til at brande sig selv eller noget, men her er seriøst mange lækre (og billige!) ting at købe og man kan klæde sig lidt ere spændende og feminint for få penge, så jeg er fan:-)

Powershopping i Nerja - hot aften!
h j e m m e ! !
Powershopping i Nerja - hot aften!
v o r e s k o k – v o r e s s t e d
Powershopping i Nerja - hot aften!
e l s k e r m i n e n y e s k o + t a s k e
Powershopping i Nerja - hot aften!
n o n a m e – s i d d e r b a r e g o d t
Powershopping i Nerja - hot aften!
p a t r i c i a m i l l e r

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

2 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.