Livsstil

Mine favorit kjoler…

Mine favorit kjoler...
d e f e m f a v o r i t t e r

Mine favorit kjoler…og så er dages indlæg også lidt en opfølgning på dette og dette indlæg. Ikke misforstå mig, for jeg er ikke den som står i timevis i min garderobe uden at finde noget at tage på, nej, mere sådan der med at min alder (repeat-repeat) ligesom er et issue, når jeg skal klæde mig på, især for at gå ud.

Det er ikke ofte jeg poster billeder fra min egen garderobe, men i dag gør jeg lige en undtagelse, for at vise jer, hvilken slags kjoler jeg foretrækker lige for tiden. Jeg går lige hurtigt igennem kjolerne på billedet øverst, som er mine all-time favorits lige nu:

Fra venstre er det en Zara model (sidder knaldgodt med en dyb kavalergang;-)), nummer 2 fra venstre er et køb til 18 Euro (I’m not kidding you!!!) fra en lillebitte butik oppe i Frigiliana, hvor jeg altid kan finde en kjole eller to i den fine ende, nummer 3 igen en Zara model med de meget hotte blomster (de er på alt hernede lige nu), nummer 4 er min indianer kjole fra Cuevas i Nerja (også et køb til en billig penge (39 euros) og den sidste er fra den der lille bling-bling butik, som ligger midt på en af gågaderne i Nerja og hvor de har seriøst mange smykker, sko og fede ting (skal nok vise noget mere derfra i et andet indlæg).

Vi er jo i vores hus her i Spanien og her er 30 grader de fleste dage, så den daglige uniform hedder bikini og klip-klappere fra morgenstunden, men når vi går ud om aftenen klæder vi og altså ret pænt på. Jeg elsker kjoler og nederdele, synes bare det er mest feminint og derfor har jeg også ret mange forskellige af slagsen – korte vel at bemærke;-)

Jeg er godt klar over at det lige nu er vildt ‘in’ med lange gevanter, men D E T er jeg bare ikke god til – jeg kampsveder (overgangsalderen??;-)) det meste af tiden, så når jeg tager lange kjoler eller nederdele på, så er det hvis jeg er bange for ikke at kunne holde varmen om aftenen:-)

Herhjemme i huset går jeg for det meste i sådan nogle tætsiddende jersey-tingester, som den på billedet lige herunder. Jeg køber dem i Cuevas i Nerja og de koster 10 euros pr. stk!!! så dem har jeg bare rigeligt af og også fordi de ikke holder så længe, højst to-tre vaske;-)

Jeg køber som regel godt tøj, det vil sige i den dyrere ende og så holder det også bare længere. Undtagelsen fra den regel er hernede i Spanien, hvor der er S Å mange fine små butikker med alle mulige lækkerier, som jeg slet ikke kan stå for og det koster ingenting!! – og så er der jo en Zara nede i centret og jeg kan næsten se butikken fra vores terrasse, hvor tarveligt er det lige??????

Til allersidst vil jeg lige være helt ærlig og sige, at det for det meste er Rene, som ‘klæder mig på’, når vi shopper, for han er bare skidegod til at se, hvad der sidder godt og what not og vi har altid en fest på de ture vi tager igennem butikkerne:-) Skønt med en interesseret mand i stedet for en om ikke gider gå i butikker!!

Mine favorit kjoler...
h j e m m e k j o l e n
Mine favorit kjoler...
e n a f m i n e g u s t a v’ e r

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.