Livsstil

Mere om 2016 – familie, job, venner og netværk

Setting-Goals-for-2016

2016 – bliver helt sikkert endnu federe end 2015, som i forvejen var et ret heftigt år:-)

Der er jo så meget som skal leves og opleves, så mange dejlige mennesker, som skal mødes og som jeg skal dele min begejstring med. Det bliver helt sikkert et fantastisk år!

Min familie er ikke kæmpestor, sådan nærmest gennemsnitlig, mellemstor, hvis det siger dig noget. Til gengæld bor vi langt fra hinanden, så det er ikke så tit vi ses alle på en gang. Men når vi så ses, er det mega, super hygeligt og ret festligt til tider:-) Jeg ved, at næste år også vil bringe mange dejlige timer i min sjove families selskab og det glæder jeg mig usigeligt til.

IMG_3261
Lille a skal jeg se meget mere til i 2016
IMG_3260
– og ikke mindste Prinsessen, nu flot til hest

Vennerne er ikke så mange, som tidligere, men det har jo nok sin baggrund i, at jeg har rejst ud og ind af landet i de senere år og det har så lige skilt mine bekendte fra mine rigtige venner, so to speak. Men det er ok, for hellere have få rigtigt gode venner, som jeg altid kan regne med end have en kæmpe kreds af bekendte, som alligevel ikke er det, når det brænder på. Mine venner er jo også en stor del af mit netværk og det er jo sådan det er bedst, ikke?

Mit job – er at sidde ved min pc og så samtidig være en slags ‘blæksprutte’, men det er meget mere end det og det er præcis, det job jeg har ledt efter, så nu er jeg også rolig på det område:-)

2016 bliver jobmæssigt udfordrende, fordi der skal ske en masse nyt og fordi der bliver mange rejser og meget sejlads til de dejligste steder, men det bliver så feeedt!!! Glæder mig til 2016!!

Hvad med dig, er du også vild med dit liv?!

Laters, baby!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.