Livsstil

Forklædt som voksen – om at blive klippet

Forklædt som voksen - om at blive klippet
Smart lille fyr!

Forklædt som voksen – om at blive klippet …

Skibshunden har været til hundefrisør for første gang i sit lille liv, i går og nu liger han ikke en hvalp længere, lidt øv!

Siden vi bestilte tiden for snart nogle uger siden har vi flere gange talt om, at han virkelig trængte til at blive klippet og at han jo også skal trænes i at komme i bad og stå stille og alt det der. Derfor har vi glædet os så meget til han skulle til frisør. Vi har googlet frisurer til sådan nogle små Yorkshire terrier og sammenlignet dem med nogle vi har set nede i Spanien og endte til sidst op med at han da skal have sådan et 70’er look, a la trompetbukser og kæk hale.

Vi har så også været så superheldige at finde en knalddygtig hundefrisør her i Århus, som bare ved at se nogle fotos vi har fundet, fuldstændig har fanget vores ønsker, så Bobo er bare blevet super smart. Det eneste som vi ikke havde forudset, er at han nu er forklædt som voksen! Altså, han ser bare så voksen ud og han er endda kun 4 måneder. Vi kunne godt have ønsket os, at han skulle have sit cute hvalpede udseende lige et par måneder endnu, men omvendt så voksede hans pels bare så hurtigt nu, at han var nødt til at blive klippet for at pelsen ikke skulle blive for filtret.

Forklædt som voksen - om at blive klippet
Skidesødt – dagen efter en hård nat med gæster…
image
Pandehåret trænger til en saks

Som i kan se på billederne, så trængte han og vi skal bare se at komme over vores behov for at beholde ham som baby (og så er han jo en hund, for pokker!!), men han er jo ligesom vores lille barn, ik’? Nå, men når vi så er færdige med at klynke over det, så er vi faktisk rigtig godt tilfredse med resultatet og han er efterhånden ved at vende sig til sit nye look og er ikke længere så flov, som han var i går, lige da jeg havde hentet ham.

Ny skal vi så til næste niveau, som handler om at finde en sele til ham, som kan passe, da han er mini mini bitte lille og stadig kun passer en sele til kattekillinger – det er sgu da også lidt ydmygende for ham at gå med katte sele, ikke? Så i dag har jeg googlet og googlet hundeseler til mikrohunde og jeg har da også fundet nogle fine nogle plus lidt mere udstyr – man skal jo aldrig gå ned på udstyr – så han kan blive toptunet🙂

Forklædt som voksen - om at blive klippet
Sidste dag som langhåret – på cafe med yngstebarnet

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.