Livsstil

Earth Hour eller Verden uden lys – i morgen – 25. marts!

Earth Hour eller Verden uden lys - i morgen - 25. marts!
K Æ M P E F E S T

Earth Hour eller Verden uden lys – i morgen – 25. marts! Tillad mig at slå et slag for en super relevant kampagne, som har eksisteret siden 2007 og som i år har 1o års jubilæum[sce emoji=”smile”/]

Verdens største klimakampagne finder sted i morgen den 25. marts kl. 20.30 til 21.30 over hele verden. Det hele går ud på at hele verden skal slukke lyset på præcist samme tidspunkt og derved skabe opmærksomhed om klimaforandringerne i verden og forsøge at lægge pres på politikerne om at leve op til Klimaaftalen fra 2015.

Der er mange måder at markere dette på og for eksempel i Vietnam, nærmere betemt i Hoi Ann, hvor jeg var sidste år lige præcis på denne dag og hvor jeg også skrev om Verden uden lys, markerer man det i stor stil med fest i byen og levende lys overalt. Det var superhyggeligt og jeg er spændt på at se hvordan vi har tænkt os at markere det her i Danmark[sce emoji=”flower”/]

Earth Hour eller Verden uden lys - i morgen - 25. marts!
S Å F I N T

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.