Rejser

Savner gåturene på bjerget og Promenaden…

Bjerget
På hesteryg i Algarrobo…

Savner gåturene på bjerget og Promenaden…men lur mig om ikke snart vi er på vej derned igen, altså efter vores tur til Vietnam:-) Men indtil da har vi de skønne minder og nogle fotos, som jeg heldigvis husker at få taget, næsten hver dag.

Billederne i indlægget her er fra en af vores ture ned ad bjerget til Algarrobo og det er helt skønt at se den forandring, der sker med bjerget her på denne årstid, hvor alt blive grønnere og grønnere dag for dag og hvor blomsterne bare er så smukke…

Bjerget
Hvad er det for nogle blomster?
Bjerget
Smukt!
Bjerget
Smukt med smukt på….

Jeg holder mange pauser på sådan en tur, altså ikke kun for at få vejret når det bliver lidt hårdt, men også for at få vejret igen, når udsigten bliver så smuk at jeg mister pusten for et øjeblik.

Bjerget
Som fra en svunden tid
Bjerget
Så fine og nu næsten afblomstret
Bjerget
– og det fortsætter bare i en uendelighed med bjergtoppe
Bjerget
Flere smukke blomster

Er der noget at sige til at man er fyldt med energi og positive følelser efter sådan en bjergtur?

Bjerget
Hvor længe har den stenhytte mon ligget der?
Bjerget
Så simpel kan en låge også være…

Men jeg savner også Strandpromenaden helt vildt. Den lange gåtur langs havet, med vores lille pitstop på Berebere ude for enden af Promenaden og med slut destination på en af de fine restauranter, hvor vi spiser dejligt mad inden vi smutter hjem på bjerget og aften-hygger:-)

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

2 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.