Livsstil

Formidabel fredag og nedtælling til mandag….

Formidabel fredag og nedtælling til mandag....
K Y S K Y S K Y S

Formidabel fredag og nedtælling til mandag….Det er lige hvad der sker i dag her hos mig. Min dag startede klokken røv i morges (læs:6.30) med morgen ritualer på badeværelset, derefter morgenmad og kl. 8.15 afhentning af Nicole, som gerne vil tilbringe  en fredag formiddag sammen med mig på de jyske og fynske motorveje;-) Elsker den pige! Vi har ærinder i Odense, men ikke noget længerevarende og vi forventer at være retur i Herning ved frokost-tid hvorefter der er et par eftermiddagsmøder inden vi kan kalde det week-end.

Og week-enden kommer til at gå med at få alt klappet og klart i afrejse på mandag mod det spanske og den – forhåbentligt – dejlige varme og solen, S O L E N!! Her skal både gøres rent og vaske tøj, vandes blomster (selvom Mellembarnet har lovet at være hus-passer mens vi er udrejst) og så skal der dælme sættes en ny iPad op! Jeg har gjort det før og jeg kan garanteret gøre det igen – selvom jeg nu allerede har siddet og nørklet med det et par aftner uden held. Hmmm, Apple Supporten har åbent i weekenden har jeg set;-)

Der skal også pakkes E N kuffert, ja, jeg sagde E N kuffert! F O R D I vi kun to E N kuffert med hjem efter sidste tur derned og der derfor ligger rimeligt meget tøj og tusinde sko og sandaler dernede allerede. Det vi så har brug for at tage med denne gang er varmere tøj, såsom sweatre og lange bukser, for aftnerne kan være kølige i december.

Jeg tænker også på at der skal være plads til lidt jule-flitter-stads, men ikke for meget, bare lidt hygge at overraske Rene og børnene med;-)

Kan I nu have en allerdejligte fredag allesammen! KYS herfra

[instagram-feed

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.