Bobos dagbog

En Skibshunds dagbog – 12.

En Skibshunds dagbog - 12.
M I N P L A D S

En Skibshunds dagbog – 12. I skal lige høre det sidste fra min tur til Spanien for første gang sammen med min mor og far:-)

De er så søde til at tage mig med alle steder hen, så jeg får rigtig mange gode oplevelser og hver gang vi er på restaurant, så møder jeg altid nye hundevenner og hygger mig S Å meget, at jeg næsten ikke gider at tage med hjem igen.

På en restaurant hvor vi spiste frokost mødte jeg f.eks. en lille bitte hvid Chihuahua-pige, som var mega sød og vi legede længe, indtil hun skulle hjem:-( En anden dag var vi på tur i stormvejret og der mødte jeg en anden Yorkie, som var mega-kæmpe-stor i frhold til mig og gammel, men sød at snakke med, selvom den kun kunne spansk…

Hver morgen når jeg vågner derned, går jeg ud på terrassen og nyder udsigten og lytter efter gederne og hyrden, som kommer forbi næsten hver dag. Det er hyggeligt og de lugter spændende!! Der er også nogle ander hunde i nærheden, som gøer helt vildt, hver gang de bliver fodret. Det kan jeg bare ikke forstå, for jeg gøer ikke når jeg får mad. Jeg bliver bare glad:-)

Om aftenen når vi ser fjernsyn har jeg fundet et rigtigt godt sted at ligge – under sofabordet. Herfra kan jeg holde øje med det hele og ingen kan gå uden mig!

En Skibshunds dagbog - 12.
U N D E R B O R D E T I G E N
En Skibshunds dagbog - 12.
M O R G E N R O
En Skibshunds dagbog - 12.
B E D S T E P L A D S I H U S E T
En Skibshunds dagbog - 12.
S T O R M V E J R

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.