Spanien

Sidste frokost med vennerne – i Frigiliana

Sidste frokost med vennerne - i Frigiliana
F R O K O S T V I E W

Sidste frokost med vennerne – i Frigiliana var både en afskedstur og et gensyn med en af de smukkeste hvide byer i Andalusien.

Afsked – fordi vores venner skulle rejse hjem tidligt næst morgen og vi derfor lige ville nå op til Frigiliana for at få os en hyggelig frokost. Vi ville alle nyde den sidst sol  sammen, inden de stakler atter skulle face kulden i Danmark. Vi gik en tur rundt i de smalle og skrå gader og havde faktisk svært ved at finde et sted at spise frokost, fordi vi havde Bobo med. Sjovt nok, så er det det eneste sted vi har været hernede, hvor de ikke ville have hunde ind på deres udendørs områder på restauranterne… Så vi gik og gik indtil vi kom til The Garden Restaurant, hvor vi var velkomne – også med hund.

Lækkert mad blev bestilt og vand til Skibshunden, som mødte en håndfuld andre hunde, som også spiste frokost på samme sted som os. Vi hyggede og sludrede i et par timer inden vi kørte tilbage til Bjerget. Inden vi kørte derfra havde vi allerede aftalt næste besøg hernede – i julen!

Men se lige de her billeder fra restauranten, sikke en udsigt, ikke? Pudsigt med en pool så højt oppe i byen og lige under The Garden Restaurant. Lidt sjovt at den pool havde mørkeblå mosaikker, som fik den til at se kold ud i stedet for varm og indbydende…

Sidste frokost med vennerne - i Frigiliana
D E J L I G T S T E D
Sidste frokost med vennerne - i Frigiliana
P O O L E N E R K L A R
Sidste frokost med vennerne - i Frigiliana
V I H Y G G E R

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.