Livsstil

F Ø R S T E Julefest – Tjek!

F Ø R S T E Julefest - Tjek!
F Ø R F E S T E N

F Ø R S T E Julefest – Tjek! Hold da nu op, det var en god dag vi havde i går:-)

Gode venner til årets første julefest – det er en gammel, gammel tradition som holdes i hævd hvert år og som går på skift hos parrene. I år var det så vores tur til at læge hus til og arrangere det hele. Det er jo lige noget for mig som elsker at dække bord og arrangere gæstebud. Maden kom udefra og var Klassisk dansk julefrokostmed sild og snaps og så videre og så ved vi jo allesammen godt at stemningen lynhurtigt bliver god, ikke? Der blev pillet pakkespil og for en stund var alle vi meget voksne om børn igen og råbte og skreg og sloges om gaverne, supersjovt!

Alt gik forrygende og vi startede kl. 13 og de sidste gæster gik hjem kl 02.30 i nat!!! Jo, jo, jeg tror de hyggede sig og jeg kan godt fortælle at bordet I K K E så sådan her ud, da jeg gik i seng;-)

Jeg var oppe ved ni-tiden, fik hurtigt ryddet lidt op og kl. 11 gik Rene, Bobo og jeg en lille tur på 6 km for lige at få kroppen i gang igen. Nu her over frokost er alt på plads og jeg segner lige om lidt om i sofaen foran TV’et til sæsonens sidste Formel 1 løb og en omgang “Hvem bliver ny minister” kl. 15!!!

Hvad skal I bruge denne her skønne, solbeskinnede søndag til??

F Ø R S T E Julefest - Tjek!
T Æ T T E R E P Å
K L A R T I L F E S T

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.