Livsstil

Danske Kræftramte Børn – vi støtter!!

Danske Kræftramte Børn – vi støtter!! Og det er ikke for at pudse glorien, at jeg vælger at skrive dette indlæg, men for at få flere til at hjælpe med at støtte i situationer, hvor intet er nok fordi det handler om live og død, for de ramte familier. Men en smule lindring eller lidt økonomisk hjælp forsøder måske den hårde tid, mens barnet er sygt og ingen ved hvordan det hele ender. Som mor er det jo altid mit værste mareridt at mine børn – eller nu også børnebørn – skulle blive så syge at døden banker på. Jeg kan ikke komme i tanke om noget værre i denne verden og da vi begge har haft kræften tæt inde på livet gennem årene, har vi valgt at støtte Foreningen for Danske Kræftramte Børn.

Det er en lidt udskældt forening, men som den nørd jeg er, har jeg selvfølgelig undersøgt sagen og dermed også andre lignende foreninger og ved I hvad? Ingen af de eksisterende danske foreninger, som tegner sponsorater, laver indsamlinger (nogle endda via landsdækkende TV) kan sige sig fri for at have været i fokus for ikke at håndtere sin økonomi godt nok eller gennemskueligt nok eller at have haft medarbejdere, som har misbrugt foreningens navn for egen vinding eller noget andet tvivlsomt. Nogle af de ældste og mest anerkendte foreninger bekriger tilmed hinanden med beskyldninger om snyd, så efter at have læst på tingene, stod det mig klart, at den ene forening nok ikke er værre eller bedre end den anden. I sidste ende handler det jo om tillid, tillid til at de mennesker, som man beder bruge ens penge på bedste vis for at hjælpe andre i nød, at de så også gør det på bedste vis. Den tillid har jeg

Derfor traf jeg valget om at støtte denne her forening, da Mike ringede mig op i sidste uge. Han fortalte om foreningen på en god og tilllidsvækkende måde og da jeg udspurgte ham om detaljer om hvad pengene går til og hvordan jeg kan være sikker på ikke at blive snydt, svarede han åbent og ærligt. Jeg kan godt lide deres koncept, så vi besluttede at støtte og håber at de kan leve op til, hvad de har lovet mig:-)

Udover at støtte denne her forening, støtter vi også Kræftens bekæmpelse og Diabetes foreningen, som i vores optik er to andre foreninger, som er yderst relevante for os og som gør et kæmpestort stykke arbejde for en meget stor gruppe af mennesker her i landet. 

Nå, mandagen er begyndt, mailboksen er fyldt og solen skinner, så back to work!!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.