Livsstil,  Rejser

Så godt gik flyveturen med Bobo

Så godt gik flyveturen med Bobo
N Y S G E R R I G

Så godt gik flyveturen med Bobo – vi er  S Å stolte af vores lillebitte hund, som klarede turen i stiv pote! Han er altså bare så superdygtig og tilpasser sig bare lige med det samme. Allerede i lufthavnen, hvor vi gik i Loungen for at få morgenmad kl. 06.00 – GAAABBBBB!!!!! – kiggede han sig bare lidt omkring og puttede sig så til at sove igen indtil vi gik om bord. I flyet nænnede vi ikke at lade ham sidde i sin taske under sædet (som han ellers skulle), men tog ham op til os på skødet og skiftedes til at sidde med ham undtagen når vi lettede og landende og han fandt sig bare i det hele uden at brokke sig (peb lidt to gange, men så var det også det).

Vi mellemlandede jo i Paris og skulle skynde os fra en terminal til en anden, da vores fly fra Billund fra forsinket pga dårligt vejr i Paris??!! Vi havde 0 minutter til at komme til gaten, men heldigvis var også flyet videre forsinket, så vi nåede det lige og Bobo sad bare i tasken og sagde ingenting hele tiden, så vi kunne koncentrere os om at nå vores fly:-)

Ameeen, med sådan en nem lille hund kan vi da rejse overalt, ikke?:-) Ja, det er ikke for at være den deer irriterende type, men vores hund er mere rolig og lydløs på en flyvetur end alle de skrigende unger!!!

Hvis I selv overvejer at tage hunden med på den næste flyvetur, så kan I med fordel lige tjekke dette link ud også:-)

M O E T & C H A N D O N

Da vi var kommet frem til vores hus på bjerget, gik vi en tur mes ham, s ham lige kunne få snuset til det hele og han hyggede sig og fandt lynhurtigt sine gode steder at tisse og fandt madskålen og vandet og det hele og efter lidt internet-udfordringer og TV-kiggeri gik vi til køjs, helt maste med en glad og T R Æ T Bobo mellem os. Han snorksov H E L E natten og opdagede ikke engang tordenvejret:-)

Hold nu op, hvor er vi heldige med ham og hvor er jeg bare lykkeligt og nyder mit liv!! T A K!!

Så godt gik flyveturen med Bobo
A N K O M M E T
S O L E N!!!

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.