Rejser

Verden uden lys – også her hos os…

Verden uden lys - også her hos os...
K Æ M P E S C E N E

I aftes tog vi som flere aftner tidligere en taxa ind til Hoi An City for at få lidt mad. Så snart vi havde sat os på en restaurant, fortalte tjeneren os at der senere på aftenen ville være 1 time uden lys i hele byen…..Det fænomen kender vi jo udmærket fra Europa også, men jeg har godt nok aldrig oplevet, at det blev festligholdt som man gør her ude….

Midt i byen var der opstillet en kæmpe scene hvorpå der sad 6 musikere og spillede nogle ret fede udgaver af kendte numre fra hele verden.  Klokken 20.30 Hoi An-tid slukkedes næsten alt elektrisk lys og byen var kun oplyst af tusindvis af levende lys, virkeligt smukt og hyggeligt i den kulisse, som den gamle fine by vitterligt er. Det var en super oplevelse for os at få med og helt uden at vi vidste noget om det på forhånd og vi stod da også i lang tid og lyttede til musikken og så hvordan alle hyggede sig med levende lys og god musik inden vi atter tog en taxa tilbage til Golden Sand Hotel.

Verden uden lys - også her hos os...
S M U K K E L Y S

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.