Livsstil

Forårsfornemmelser i det midtjyske

Forårsfornemmelser i det midtjyske
P Å S K E N N Æ R M E R S I G

Forårsfornemmelser i det midtjyske kontra sidste år samme tid – sikke en forskel[sce emoji=”sun”/] I går var den allerførste rigtige forårsdag i min verden, for  der fik jeg endelig tid til at blogge igen O G fik tid til at købe friske buketter til kontoret og oppe hos os selv O G få fjernet den urimeligt grimme gamle lyngplante som har stået alt for længe udenfor døren ind til kontoret – Y E S!! Nu ser her fint og lyst og forårsklart ud.

Da jeg senere på dagen satte mig ved tastaturet for at blogge, tog jeg for sjov et kig tilbage på mine fotos fra marts 2016, hvor vi var i Vietnam i næsten en måned for at være med til bryllup derude. Jeg tog næsten 1000 billeder mens vi var der, men friske blomster var der næsten ingen af, hmmmm. De bruger jo mest kunstige blomster, fordi de ægte visner for hurtigt og vist nok også er rasende dyre.

Jeg har lige sat et par billeder fra turen ind nedenunder, bare for sammenligningens skyld og for at minde mig selv om den fantastiske tur vi havde[sce emoji=”sun”/] 

Så er dagen i dag iøvrigt den dag hvor lille Bobo skal under kniven! Jeg har lige afleveret ham hos dyrlægen og har lidt sommerfugle i maven, for det lille pus vejer kun 1,9 kg og har de nu styr på narkosen og sådan noget….U H H H, ventetiden bliver lang[sce emoji=”worry”/]

Forårsfornemmelser i det midtjyske
V E L K O M M E N
Forårsfornemmelser i det midtjyske
F O R Å R I V I E T N A M
Forårsfornemmelser i det midtjyske
S K Ø N N E D A G E
Forårsfornemmelser i det midtjyske
L Æ N G E S T I L B A G E
Forårsfornemmelser i det midtjyske
Æ G T E B L O M S T E R

2 Comments

 • Brita Jepsen

  Hej Tina Jeg har længe haft lyst til at skrive en kommentar til din blog som jeg følger med stor interesse, hvor er det fedt du gider dele dit liv med os andre, jeg glæder mig hver gang til at læse hvad du nu har bedrevet, nogen gange har jeg været helt bekymret for dig, hvis du ikke har skrevet over længere tid. Specielt var det spændende, at følge dine indlæg fra indretningen af huset i Spanien, jeg står selv over for et lignende projekt inden så længe. Jeg er lidt spændt på om vi får lov til at følge med I, hvordan du har tænkt dig at lære spansk, det kan jo godt være lidt svært. Jeg nyder i hvert fald, at følge dig. Ha en god dag.
  Med venlig hilsen
  Brita Jepsen
  Linåvænget 47
  7451 Sunds
  97142090
  26175355

  • Tina Nymann

   Hej søde Brita:-) Tak for din kommentar, den varmer rigtigt meget. Det er så fantastisk at der er nogen, som synes at mit liv er interessant;-) Når jeg holder pauser ind imellem, er det simpelthen bare fordi jeg har mega travlt på mit “rigtige” arbejde og selvom jeg godt må blogge samtidig med at jeg administrerer ejendomme, så kan det være svært at nå det:-)
   Men bare rolig – jeg er her stadig og inden længe er jeg PÅ hver dag, som vanligt…
   Lyder dejligt med dit projekt – er det også i Malaga eller….?

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.