Livsstil

E N lille positiv tanke…..

E N lille positiv tanke…..er som regel nok til at ændre hele min dag, hvis jeg er kommet lidt skævt igang (hvilket faktisk aldrig sker), M E N hvis nu, så ved jeg af erfaring, at det hjælper lige at kigge ud ad vinduet og huske på den der med at oven over skyerne skinner solen altid!

Når det så er mandag, så er det nok ekstra nødvendigt for nogle at huske den der lille positive tanke, for sådan at komme rigtigt godt ind i denne her helt igennem nye og fantastiske uge, som kun kan blive endnu bedre end sidste uge, ikke?

Jeg ville faktisk bare sige G L Æ D E L I G   M A N D A G, F O R  P O K K E R!!! 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.