Livsstil

E N lille positiv tanke…..

E N lille positiv tanke…..er som regel nok til at ændre hele min dag, hvis jeg er kommet lidt skævt igang (hvilket faktisk aldrig sker), M E N hvis nu, så ved jeg af erfaring, at det hjælper lige at kigge ud ad vinduet og huske på den der med at oven over skyerne skinner solen altid!

Når det så er mandag, så er det nok ekstra nødvendigt for nogle at huske den der lille positive tanke, for sådan at komme rigtigt godt ind i denne her helt igennem nye og fantastiske uge, som kun kan blive endnu bedre end sidste uge, ikke?

Jeg ville faktisk bare sige G L Æ D E L I G   M A N D A G, F O R  P O K K E R!!! 

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.