Livsstil

Kronen på og afsted!

Kronen på og afsted!

Kronen på og afsted!

Ikke så meget bøvl og ballade på en mandag – på med kronen og der ud af!

Du er fantastisk og det kan alle andre også se, så hvad venter du på, smid alle tankerne overbord og spadser ud i livet med rank ryg og vær stolt af hvem du er og hvad du har opnået, so far…

Med ønsket om en helt vanvittig dejlig mandag til dig og dine!!

 

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.