Livsstil

Kronen på og afsted!

Kronen på og afsted!

Kronen på og afsted!

Ikke så meget bøvl og ballade på en mandag – på med kronen og der ud af!

Du er fantastisk og det kan alle andre også se, så hvad venter du på, smid alle tankerne overbord og spadser ud i livet med rank ryg og vær stolt af hvem du er og hvad du har opnået, so far…

Med ønsket om en helt vanvittig dejlig mandag til dig og dine!!

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.