Livsstil

Perler, perler, perler…..mine yndlingssmykker!

 

 

 

Perler er mine yndlingssmykker!

Hvilke smykker elsker du mest?

Er du til sølv eller guld? Diamanter eller måske noget helt andet…..?

image

Engang for maaannnnnge år siden blev jeg farve testet?!?!

Hvis du nu sidder og tænker, at du ikke lige er helt med på hvad en farvetest er for noget, så er det kort fortalt noget med at forskellige farver stof, forskellige smykker og forskelligt makeup bliver draperet og malet på din krop af en som ved noget om den slags og efter lidt mixeri med de forskellige items, når hun/han frem til en konklusion om at du ER en årstid!

Det vil sige at de farver du har i dig selv – hudtone, øjenfarve, hårfarve etc…er med til at bestemme din årstid?

Jeg er FORÅR???☀️Og helt ærligt, ikke, så var jeg faktisk lidt skuffet lige da farvekonsulentet breakede nyheden! Jeg ville meget hellere være vinter og have brune øjne og mørkt hår, gå med sort og bordeaux og smykke mig med diamanter!!!

image

image

 

image

MEN jeg har med tiden lært at se fordele ved at være en Forårspige, såsom at perler bare er de smukkeste smykker til mig og at min hud er elfenbensfarvet med en gylden undertone, når jeg får sol, at jeg er pæn i blå, creme og orange og at min makeup og påklædning ikke må være sort.

Og jeg elsker mine farver, som jeg med tiden er blevet ret god til at finde i modebilledet. For ser du blå er nemlig ikke bare blå, rød er ikke bare rød eller grøn er ikke bare grøn, nej, der er kolde eller varme undertoner i farverne og mine undertoner skal altid være de varme! Skønt, for så må det da betyde, at  jeg er en varm person og hvem vil ikke gerne være det?

Så jo, jeg bærer næsten altid perler og rødguld, da sølv og hvidguld er kolde metaller og derfor et no-go….

  • og som Jackie Kennedy engang sagde:

“Pearls are always appropriate”.

 

 

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.