Sandgaarden og haven

Walk in og soveværelse i Bondehuset

Walk in og soveværelse i Bondehuset kræver ikke S Å meget for at opfylde vores drømme. Som fortalt i tidligere indlæg så er huset så perfekt restaureret, at vi faktisk ikke kan finde på noget at lave om, så for os handler det mest om indretning og det er jo den sjove del af processen:-)

Jeg googler og Pinterest’er og laver visionboards/opslagstavler med ideer og farvesammensætninger og hygger mig gevaldigt med det og det føles som om der er 1000 år til vi skal i gang derude – kan ikke vente!. Her i  indlægget viser jeg lige hvad jeg er mest optaget af lige nu til vores soveværelse og walk in. I huset er der lavt til loftet i de fleste rum, så derfor er der nogle lamper osv. vi bare ikke kan bruge og de garderobesystemer jeg har fundet, passer ikke umiddelbart ind, fordi de er alt for høje, så det ender nok med noget special-syet;-)

Jeg viser ikke billeder fra soveværelset og walk in’et endnu, da det efter min mening er respektløst overfor de nuværende ejere, så derfor må I vente til vi har fået nøglen, men det skal ikke forhindrer jer i at byde ind med, hvad I tænker om de forslag jeg har sat ind her i dag.

En allerskønneste dag til jer alle!

l o v e i t w a u w w w – s k o r e o l d e r v i r k e r v a r d e t m o n n o g e t y e s! h m m m m – s e l v b y g? s o m p r i n s e s s e r l i g e m i g h e l l e r i k k e v æ r s t

3 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.