Livsstil

Curlers er det nye shit

IKKE reklame eller noget…

Curlers er det nye shit – eller måske er det bare mig, der er vildt gammeldags?

Det startede med Carmen curlers for de fleste danske kvinders vedkommende, altså hvis de er fyldt 50+. Det var lige inden føntørren kom frem og krøllejernene stadig svitsede håret, så det lugtede brændt.

Jeg har været med hele vejen, først de originale danske curlers. Så krøllejernet og føntørren, inden de dersens gummislanger kom frem og rykkede alt håret af mig;-)

Nu er jeg dælme gået tilbage til curlers, omend den moderne slags. Jeg har simpelthen købt BaByliss Curl Pods. De er nice, vil jeg bare sige!

Jeg er jo oprindelig en ‘krøllet’ type, men de sidste par år med ovegangsalder, har fået mine krøller til at falde af!! Har jeg for øvrigt skrevet om her tidligere.

Derfor er jeg nu nået det der punkt, som kommer til de fleste kvinder. Nemlig her hvor jeg har overvejet at klippe mit lange hår af og få en smart page eller korthårs frisure. MEN jeg kan bare ikke se mig selv med andet end langt hår, så det kommer ikke til at ske.

Så var det at jeg kom i tanker om curlers – og vupti var de købt og monteret og jeg er GLAD! Sådan grundGLAD! Nu har jeg nemlig fået fylden og de bløde krøller igen.

Jeg har allerede brugt dem, da vi blev gift og holdt Festen og igen, da jeg i mandags var til event med skønne Mascha Vang i Cinemaxx i Århus.

De duer bare, de curlers! Har I andre også opdaget det og hvis nej, hvordan styrer I så lokkerne?

Nå nu skal der mad på bordet, såååå laters, baby!

ulla og jeg til event med denne skønne kvinde
de originale varme curlers
mine nye, smarte varme curlers

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

2 Comments

 • Panini

  Hvordan bruger du dem, og hvad er det, der gør, at de ikke brænder håret af som krøllejern gør? Er der en god belægning på dem?

  • Tina Nymann

   De er belagt med noget silicone, så det er blødt og isolerer og passer på håret:-)
   Jeg bruger dem bare ligesom almindelige curlere, dvs. ruller hårt op og lader curlerne sidde i 15 minutter eller til de er aafkølet og vupti!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.