Livsstil

Dagen efter søndag – champagne dag!

Dagen efter søndag - champagne dag!

Dagen efter søndag – champagne dag! Har jeg lige besluttet! Hvorfor ikke fejre begyndelsen på en piv-ny og sommeren-kommer-tilbage uge med champagne, bare fordi vi kan?!

Denne mandag er I K K E reste-dag, I K K E hang-over-dag, I K K E en ekstra dag at sove i, M E N en super fed dag, som jeg har tænkt mig at bruge 100% på at ha’ det godt – og drikke champagne, hvis jeg har lyst!!!

Hvad med jer derude? Er I glade?

YES!!!

Glædelig Mandag så:-)

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.