Livsstil

Dagen efter søndag – champagne dag!

Dagen efter søndag - champagne dag!

Dagen efter søndag – champagne dag! Har jeg lige besluttet! Hvorfor ikke fejre begyndelsen på en piv-ny og sommeren-kommer-tilbage uge med champagne, bare fordi vi kan?!

Denne mandag er I K K E reste-dag, I K K E hang-over-dag, I K K E en ekstra dag at sove i, M E N en super fed dag, som jeg har tænkt mig at bruge 100% på at ha’ det godt – og drikke champagne, hvis jeg har lyst!!!

Hvad med jer derude? Er I glade?

YES!!!

Glædelig Mandag så:-)

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.