Livsstil

Månedens bloganbefaling – Dorte Lytje!

 

Månedens bloganbefaling - Dorte Lytje!
Ku’ ik’ la’ være….

Månedens bloganbefaling – denne gang vil jeg lige henlede opmærksomheden på en pige, som har ben i næsen og flair for det hersens bloggeri og andet Feminin Business, nemlig Dorte Lytje. Hun er en af de sejeste blogger i Danmark og hun er samtidig en af de aller-allerførste, som begyndte at bruge reklamer på sin blog herhjemme. Ud af hendes egne hårdt optjente erfaringer, gode som dårlige, kom der et mentorforløb om at starte en blog og så var kimen lagt for hende til at gå undervisningsvejen….Jeg har fulgt Dorte siden jeg startede min første blog i 2012, dvs. i henved 4 år nu og hold da helt op, hvor er der sket meget hos og med hende:-) Det var f.eks. Dorte, som introducerede mig til Anti-Janteloven og den holder bare stadig!!!

Hun har ikke længere blog i den gængse form, men arbejder meget mere med undervisning/mentoring af andre bloggere og wannabe’s som mig selv;-) Jeg har selv for et par år siden deltaget i et 6 måneders forløb i hende Feminin Business Circle og det var bare S Å godt for mig (har stadig gemt noget af materialet). Kursus forløbet handlede om at starte sin egen business, og om hvordan man får styrken og bevarer styringen i hele forløbet og var udover on-line video sessions, krydret med foredrag i Århus hos Dorte og hendes forretningspartner Ann Fredborg – endnu en kanon dygtig dame.

Jeg kan bare sige, at hvis du kan lide at følge blogs og mangler inspiration til nye stede at læse med, så er Dorte Lytje et supergodt sted at starte, da hun jo selvfølgelig også byder ind med en masse andet end mentoring, så skynd dig over og tjek hende ud.

Månedens bloganbefaling - Dorte Lytje!
I L O V E I T !!!!

(P.S. jeg har ingen aftale med Dorte om at anbefale hende til andre, men ved at hun garanteret synes det er skønt, hvis det giver hende flere følgere;-))

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.