Livsstil

Månedens bloganbefaling – Dorte Lytje!

 

Månedens bloganbefaling - Dorte Lytje!
Ku’ ik’ la’ være….

Månedens bloganbefaling – denne gang vil jeg lige henlede opmærksomheden på en pige, som har ben i næsen og flair for det hersens bloggeri og andet Feminin Business, nemlig Dorte Lytje. Hun er en af de sejeste blogger i Danmark og hun er samtidig en af de aller-allerførste, som begyndte at bruge reklamer på sin blog herhjemme. Ud af hendes egne hårdt optjente erfaringer, gode som dårlige, kom der et mentorforløb om at starte en blog og så var kimen lagt for hende til at gå undervisningsvejen….Jeg har fulgt Dorte siden jeg startede min første blog i 2012, dvs. i henved 4 år nu og hold da helt op, hvor er der sket meget hos og med hende:-) Det var f.eks. Dorte, som introducerede mig til Anti-Janteloven og den holder bare stadig!!!

Hun har ikke længere blog i den gængse form, men arbejder meget mere med undervisning/mentoring af andre bloggere og wannabe’s som mig selv;-) Jeg har selv for et par år siden deltaget i et 6 måneders forløb i hende Feminin Business Circle og det var bare S Å godt for mig (har stadig gemt noget af materialet). Kursus forløbet handlede om at starte sin egen business, og om hvordan man får styrken og bevarer styringen i hele forløbet og var udover on-line video sessions, krydret med foredrag i Århus hos Dorte og hendes forretningspartner Ann Fredborg – endnu en kanon dygtig dame.

Jeg kan bare sige, at hvis du kan lide at følge blogs og mangler inspiration til nye stede at læse med, så er Dorte Lytje et supergodt sted at starte, da hun jo selvfølgelig også byder ind med en masse andet end mentoring, så skynd dig over og tjek hende ud.

Månedens bloganbefaling - Dorte Lytje!
I L O V E I T !!!!

(P.S. jeg har ingen aftale med Dorte om at anbefale hende til andre, men ved at hun garanteret synes det er skønt, hvis det giver hende flere følgere;-))

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.