Bobos dagbog

Den lille Skibshund er ved at blive voksen!

image
Uhhhh!!

Den lille skibshund er ved at blive voksen – nu letter han ben op ad alting, hver gang vi lufter ham. I aftes talte jeg tolv gange, 12, da jeg luftede ham til natten! Det er sgu da helt vildt, men der var så heller ikke mere væske at give ud af til sidst:-) Hold nu op, han ser cute ud, når han løfter det højre ben helt op og nærmest står lodret i luften, sidelæns…Han skal nok lige justere lidt på stillingen, for ellers ender det da med at han vælter en af dagene…

Han har også fundet sin egen rytme i hverdagen, hvor han sover knapt så længe ad gangen mere, men derimod sover han tilsyneladende ekstra hårdt, når han så trimler omkuld. Han vejer omkring 1,6 kg nu og bliver nok ikke så meget større eller tungere men det er også ok, for så er han nem at have med alle vegne:-)

image
Helt most:-)

Han er bare i den virkelig lærenemme alder og Rene træner med ham hver dag med forskellige små tricks, så nu kan han faktisk sidde når han bliver bedt om det, komme når vi kalder på ham, hente legedyret, når vi siger det og hoppe op på puffen, gå på meget høje trapper – både op og ned og en helt masse mere – en meget dygtig lille hund ja, faktisk, tror jeg nok, at han er den aller-klogeste og dygtigste lille hund i verden!

Her forleden læste jeg et opslag om Yorkier på FB, som oplister en masse punkter om denne her lille stærke og intelligente race, bl.a. at når man har fået sig en Yorkie, så er ens seng ikke længere ens egen seng! Eller at de har brug for eftertænksomhed, når man beder dem om noget, men så efterkommer de det også i det sekund de har fattet pointen! De hader dårligt vejr og vil hellere sidde under din jakke og så hader de også at få skæld ud for, så kommer de straks og beder om tilgivelse!  –  og tænk engang, man skulle tro den som har skrevet det, kender Bobo, for han opfylder faktisk alle punkterne:-)

Han er bare vores lille daglig dosis af morgen-glæde, så snart han slår sine små rosin-øjne op hver morgen og man kan ikke andet end blive glad og smile, som det første hver dag – tak fordi vi måtte være hans ‘forældre’!!

image
Meget dygtig Skibshund!
image
I own this place!

 

 

 

 

 

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.