Livsstil

Malaga, travle dage…og et skib, som skal på land…!

 

IMG_2657
Udsigten fra vores hus i Malaga

Malaga, travle dage…og et skib som skal på land…!

Lidt sjov blanding tænker du måske, men for mig giver det perfekt mening.

FORDI – vi har haft nogle mega travle uger herpå det seneste, hvor der ikke har været tid til at sejle og nu lakker sejlsæsonen jo mod enden, så vi er ved at læggen en plan for, hvordan og hvornår “Susie” skal på land…Det bliver nok noget med sidst i oktober, men mere om det senere, for jeg tænker at tage lidt billeder af processen, så du kan se med, men inden vi når dertil smutter vi lige en tur ned til hende i morgen og sejler en – måske – sidste tur, da vejrudsigten lover perfekt sejlvejr:-)

image
Et skib som snart skal på land

Vi kan se tilbage på en helt fantastisk sommer med masser af sejltimer på både den ‘gamle’ og den nye båd og det har været så skønt. Vi har set så mange smukke steder rundt om Fyn og i det Sønderjyske, både til vands og til lands og vi glæder os allerede til den nye sæson starter om 6 måneder⚓️⚓️⚓️

Midt i den skønne sommertid fik vi heldigvis også tid til at snuppe et par uger i Sydspanien, nærmere bestemt Malaga området og helt præcist et eget smukt sted, som hedder Algarrobo få stenkast fra Torre del Mar, hvis du skulle kende den by…

Billedet øverst er vores udsigt fra huset på bjerget og den udsigt kan man ikke blive træt af – jeg kunne stå på terrassen i timevis og bare kigge ud over hav og bjerge, for man opdager hele tiden noget nyt og pludselig kommer fårehyrden forbi med sine 100 får og geder – super hyggeligt:-)

Jeg tog seriøst mange billeder i Spanien og jeg skal nok lave en lille serie med fortællinger og fotos i skøn forening, for der er så meget dejligt dernede, som jeg har lyst at dele med dig;-)

IMG_2785
Knaldgul scooter i Frigiliana, Malaga

Nå, jeg må smutte – skal lige have en mammografi overstået, men helt uden panik for det er blot mit årlige tjek!

Ha’ en skøn torsdag!

 

2 Comments

 • Bente Bonderup

  Allerførst: store roser til din blog. Du skriver skønt og tager nogle dejlige billeder. Jeg har tænkt – jeg har talt med familien – jeg har undersøgt – jeg har nemlig en drøm – jeg vil så gerne til Malaga ? så det var dejligt, at læse dine beretninger derfra – det gav ekstra liv til drømmene og nu skal der undersøges lidt mere om sommerferien 2016 ikke skal gå dertil. Tak. Kh Bente

  • admin

   Hej Bente, skønt at du kan lide min blog:-)
   Du skal da til Malaga og så er den ikke længere…det er det skønneste sted jeg længe har besøgt og det siger altså ikke så lidt;-)
   I min optik slår det både Afrika og Amalfi kysten, hvad autencitet og atmosfære angår – og maden er heller ikke så dårlig.

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.