Livsstil

Årets sidste sejltur – måske!

IMG_2989
Årets sidste sejltur til Sønderborg

Årets sidste sejltur – måske!

Og gæt lige hvor sejlturen gik hen? Ja da, til Sønderborg, som nok er vores foretrukne havneby lige p.t. Fordi den smukke by ligger lige i tilpas afstand fra Åbenrå og fordi byen har alt hvad vi ønsker os af liv og hygge. 

IMG_2981
Årets sidste sejltur – Sønderborg blomstrer stadig!
IMG_2982
Sønderborg på årets sidste sejltur

Vi sejlede lørdag formiddag og lagde til lige over middag inde i den gamle havn, hvor vi elsker at ligge. Sprang i land med det samme og gik en tur i byen og hvad er det første vi næsten møder? En ny pub – Fox and Hounds – præcis som hjemme hvor vi kommer fra – lidt sjovt ikke. Pubben åbnede i fredags og er meget flot..

IMG_2998

Efter pub-besøg fandt vi den rigtig gode restaurant, som vi har spist på tidligere, nemlig Marcello’s, hvor man spiser virkeligt godt og hvor vinen er god og betjeningen i top! Kan anbefales!

Så sagde vi godnat efter en dejlig dag på vandet.

IMG_3008
Aftensol fra årets sidste sejltur

Da søndag morgen oprandt var vejret lidt skummelt med tåge og dis og vi var lidt skeptiske over om vi kunne komme afsted som planlagt midt formiddag, men efter små to timer, lysnede det op og afsted gik det hjemover igen…og vi så både køer i vandkanten og smukke efterårsbilleder af kysten op langs Fjorden og gennem Alssund.

IMG_3010
Morgendis på årets sidste sejltur

 

IMG_3019
Køerne græsser i vandkanten på årets sidste sejltur

IMG_3014

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.