Livsstil,  Rejser

Skrædderbyen Hoi An og noget om børn og scootere

Skrædderbyen Hoi An og noget om børn og scootere
S K R Æ D D E R B U T I K K E N

Hoi An har tusindvis af skræddere, bogstaveligt talt, så er der en skrædder i hver anden butik – helt vildt! Og selvfølgelig skulle jeg da have mig en skræddersyet kjole,  da jeg fandt ud af at de syer på rekordtid…

Skrædderbyen Hoi An og noget om børn og scootere
O G E N D N U E N S K R Æ D D E R
Skrædderbyen Hoi An og noget om børn og scootere
U N O M A S…

Efter at have prøvet, skulle kjolen lægges op og det ville så tage en halv times tid, så vi gik en lille tur og fandt en cafe, hvor vi fik en cola, imens vi ventede på at tiden skulle gå.

Skrædderbyen Hoi An og noget om børn og scootere
P Å V E J T I L S T O F L A G E R E T
Skrædderbyen Hoi An og noget om børn og scootere
W A U W W

Stoffet som de havde i butikken passede os ikke, så vi blev ført ned i en bagude, hvor der lå et lager som havde så meget forskelligt stof som jeg nogensinde har set:-) Her fandt vi det helt rigtige og arbejdet gik i gang.

Jeg skal nok vise kjolen frem senere!;-)

Skrædderbyen Hoi An og noget om børn og scootere
P Å C A F E I S K R Æ D D E R G A D E N

På cafeen sad vi imens og iagttog trafikken og meget kan man sige, men sikkerhed i kombination med børn er bare ikke noget de går op i herude….Når jeg tænker på hvordan vores børn bliver spændt fast og næsten ikke må cykle før de er voksne, af frygt for at de skal komme til skade, så må man da godt nok sige at de tager lidt lettere på tingene her…

Skrædderbyen Hoi An og noget om børn og scootere
V I L D T!
Skrædderbyen Hoi An og noget om børn og scootere
S M Å B Ø R N F O R A N

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.