Rejser

Hoi An Roastery – ægte vietnamesisk kaffe

Hoi An Roastery - ægte vietnamesisk kaffe
V I E T N A M E S I S K K A F F E

Hoi An Roastery – must see!! Hvis du skulle komme på de her kanter, må du ikke snyderis selv for smagen af ægte vietnamesisk, langtids trukket kaffe, uhmmmm:-) man får kaffen serveret i små metalindretninger, spm kaffen langsomt drypper igennem og det smager fantastisk. I bunden af glasset er der condenseret, sødt mælk som sammen med den friskbryggede kaffe giver en lækker, blød smag og konsistens, som er ret vanedannende…

Hoi An Roastery - ægte vietnamesisk kaffe
M U S T S E E
Hoi An Roastery - ægte vietnamesisk kaffe
L Æ K K E R I E R

Oveni det hele er Hoi An Roastery en oplevelse i sig selv, med mange fine detaljer og søde tjenere.

Hoi An Roastery - ægte vietnamesisk kaffe
K A F F E N N Y D E S
Hoi An Roastery - ægte vietnamesisk kaffe
G A D E L I V

Skøn udsigt fra oppe under taget, hvor vi kan følge med i gadelivet under os. Vi har allerede været  her flere gange og kommer garanteret tilbage, for den ber kaffeerværd at vente på:-)

Hoi An Roastery - ægte vietnamesisk kaffe
K A F F E N E R K L A R

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.