Livsstil

Første sommertogt i år starter lige om lidt!

Første sommertogt i år starter lige om lidt!

Første sommertogt i år starter lige om lidt, altså som i lige i dag og turen går tiiiiiillllllll…..Marselisborg Lystbådehavn i Århus!!!!

Første sommertogt i år starter lige om lidt!

Hvorfor Århus? Jo, fordi vi har familiefester at fejre i Århus i den kommende weekend og så er en ture dertil fra Åbenrå jo lige tilpas, ikke? Vi kører her fra det midtjyske om et øjeblik og bilen er pakket og alt er klart, så det vi skal have gjort, så snart vi ankommer til havnen er at tanke “Susie” og få lagt ruten, som vi regner med bliver Åbenrå-Juelsminde (elller Middelfart, hvis vind og vejr driller) med afgang i morgen tidlig, meget tidligt. Fra Juelsminde sejler vi så måske først lørdag morgen, da vejret ser ud til at være ret blæsende fredag, men det er også okay, for så får vi en dag i en rigtig hyggelig havn.

Første sommertogt i år starter lige om lidt!

“Susie” er næsten toptunet og klar til sæsonen, på nær at vi mangler agterkalechen (altså den nye, som er ved at blive syet) og så har vi et toilet, som lækker en smule, adrrrhh, men det er heldigvis vist kun rent vand;-) Ellers er de smukke skib rejseklar og vi ligeså og vi glæder os mega meget til en lidt længere sejltur, selvom det er pissekoldt og vi skal sejle lidt hurtigt for ikke at blive fanget af vinden.

Nå, nu pakker jeg Skibshunden og hans lejeting og så er det afgang!

Ses:-)

 

[instalink username=”mormormedstiletter” width=”350px” height=”350px” image_size=”small” bg_color=”#285989″]

 

2 Comments

  • Patricia

    Ej, hvor har jeg glædet mig til at følge med i jeres sejlads!! Hunde, mænd og motorbåde er altså et hit at læse om. Det er det, jeg allerbedst kan lide ved din spændende blog.. Sooo keep it comming <3

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.