Spanien

Små ekstra glimt fra en vidunderlig tur.

Små ekstra glimt fra en vidunderlig tur
G O L D E N S A N D S

Små ekstra glimt fra en vidunderlig tur. 

Jeg tog simpelthen så mange fotos på vores tur til Vietnam og nu har jeg fundet nogle af dem, som betyder en hel del uden at der er en egentlig historie eller budskab  andet end de er dejlige minder:-) Vi havde nogle helt fantastiske dage i Hoi An på Golden Sands, hvor vi boede på stranden i det lækreste luksus og bare dasede, gik ture og nød solen, den god mand og skønne drinks hver dag – Uhh, lig nu i snevejret drømmer jeg mig tilbage dertil:-)

Små ekstra glimt fra en vidunderlig tur
E F T E R 5 K M
Små ekstra glimt fra en vidunderlig tur
F Ø D D E R N E S K Y L L E S
Små ekstra glimt fra en vidunderlig tur
T E A F O R T W O
Små ekstra glimt fra en vidunderlig tur.
V E L K O M M E N
Små ekstra glimt fra en vidunderlig tur.
H J E M A D
Små ekstra glimt fra en vidunderlig tur.
1 0 0 0 O P L E V E L S E R R I G E R E

Ja, jeg kunne poste 100 billeder mere, som alle har hver sin historie for os, men det bliver I helt sikkert mega trætte af at kigge på, så nu tager jeg lige en pause med Vietnam, selvom jeg stadig er helt fyldt op med gode oplevelser derfra.

Tak Rene –  for en helt igennem fantastisk og vidunderlig tur!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.