Livsstil

El Camarote og The Silver Beats

El Camarote og The Silver Beats
T H E B O S S O G K O K K E N

El Camarote og The Silver Beats  skulle visse sig at være en kanon kombi. Vi har allerede mange gange spist og lyttet til dejlig musik på El Camarote på havnen i Caleta Velez, som ligger som en del af strandpromenaden, hvor vi går tur næsten dagligt. Hver lørdag er er musik og forskellige bands hen over året og denne lørdag var det et Beatles kopi-band, som åbenbart er ret store her på Solkysten. De spillede også bare rigtigt godt og vi følte os underholdt hele eftermiddagen.

Ud over deres almindelige menukort, er det altid Paella om lørdagen og det kunne jeg altså ikke stå for – E L S K E R Paella. Jeg havde så godt nok ikke regnet med at jeg skulle vente 1 time på min mad, men ting tager tid og rigtige lækre ting tager rigtig lang tid;-) – og jeg blev ikke snydt, for det smagte pragtfuldt, uhmmm!!

Midt i koncerten begyndte det at regne, altså at R E G N E !!! Det stod ned i stænger, men det varede kun 10 minutter og A L T var vådt bagefter, men pyt med det, for vi hyggede og havde det sjovt, så hvad betyder lidt regn så…?

El Camarote og The Silver Beats
D A G E N S F I S K
El Camarote og The Silver Beats
E L C A M A R O T E
El Camarote og The Silver Beats
P A E L L A I R E G N V E J R
El Camarote og The Silver Beats
T H E S I L V E R B E A T S
El Camarote og The Silver Beats
F E D E M E N U K O R T
El Camarote og The Silver Beats
V O R E S B O R D D R U K N E D E

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.