Spanien

Ny havelåge og kødben med navn på

Ny havelåge og kødben med navn på
s p æ r r e t i n d e
Ny havelåge og kødben med navn på
k a n v e n d e s

Ny havelåge og kødben med navn på – made by Claudio! Vores fantastiske havemand, som går og passer det hele her i Villa Plantation sammen med vores allesammens Jonna, har bygget en havelåge til lille Bobo. Vi spurgte ham lige inden vi rejste hjem i slutningen af juni, om han kunne lave sådan en låge, så Bobo ikke selv løber rundt overalt. Det er jo ikke alle som synes, at han er fantastisk at have løbende på terrassen eller sågar inde i husene plus at rovfuglene hernede, snildt kan nappe sådan en lille lækkermås på 1,9 kg, når de kan suse afsted med nyfødte gedekid[sce emoji=”surprised”/]

Vi var så spændte på, hvad han havde fundet på, for lågen skal kunne åbnes eller tages væk, når vi bærer ting og sager ud og ind ad terrassen. Vi vidste godt at ha er fingernem, ham Claudio, men denne her flotte låge, kom alligevel bag på os:-) Nøøøøjj, hvor er den fin altså!

Den eneste som ikke er vildt begejstret er Bobo, som plejer at smutte ud og tisse når han har lyst og liiiiiige ‘blive væk’ så længe at vi er helt sikre på at han er snuppet af en rovfugl….Men det er slut nu og mor og far er glade:-)

Claudio laver også nogle ret smukke skulpturelle borde i glas og træ og stole som ligner delfinhaler – han er smadderdygtig og jeg har lovet ham at jeg nok skal sprede nogle billeder af hans kunst på bloggen og andre steder, så han kan sælge noget af det og få lidt penge på bogen….

Ha’ en fuldstændig skøn dag!

Ny havelåge og kødben med navn på
c l a u d i o

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.