Spanien

Vi er blevet Golfere…

T H E T W I N S

Vi er blevet Golfere…noget som jeg aldrig, aldrig nogensinde havde troet skulle ske, er sket! Ikke at jeg ikke har haft lyst til det, men Rene har ikke spillet i hen ved 10 år og jeg har ikke spillet siden Afrika, dvs i 3 år. Vi har da talt om det, men ingen af os har haft lyst til at investere tiden i det. Vi ved også begge at vi bliver lidt bidt af det og snildt kan gå 3-4 timer på Golfbanen ad gangen og når vi så bor på “Susie” om sommeren, så har det ligesom ikke været der vi ønskede at bruge vores tid.

Nu forholder det sig imidlertid sådan, at vores allerdejligste venner, som netop har været på besøg hernede i Algarrobo hos os, begynder at tage Kortet til foråret i Danmark. Så fik en af dem da lige en ide forleden, nemlig, at køre hen på vores egn lokale Golfbane, Baviera Golf Club, bare lige for at gå en tur på Pay & Play banen….Det skulle vi aldrig have gjort!!!!!!

Hanne og jeg endte med at købe Twin suits (bare for at lave lidt sjov med drengene) og sko og handsker og alt muligt andet, så vi er bare totalt klar til vores nye karriere;-)

Nu hvor der allerede er købt det først udstyr er planen, at jeg tager mit udstyr med herned til december og Rene køber sig et Golfsæt og andet nødvendigt udstyr og så har vi planlagt at tage nogle timer hernede med en træner, for sådan rigtigt at få kick startet vores spil og så kører det ellers, men hold da fast, hvor var det fedt at gå en runde igen og så i 25 graders varme og sol og med dejlige mennesker og på en smuk, smuk bane – L O V E  M Y  L I F E!!!!!

Vi er blevet Golfere...
H E R D R I V E S
Vi er blevet Golfere...
L Æ K K E R U D S I G T F R A G R E E N
N Æ S T E N F Æ R D I G
Vi er blevet Golfere...
Å H N E J – E N F O R B I E R
Vi er blevet Golfere...
A F T E R – G O L F I N G
Vi er blevet Golfere...
SL U T P Å E N S M U K D A G

 

3 Comments

 • Tine

  Hej Tina.
  Vi er en familie med 3 små børn der kører til Malaga januar-marts. Hvordan plejer vejret at være i den periode? Pt er det jo skønt ud fra dine billeder:-)

  • admin

   Hej Tine, Vejret her i Malaga området er behageligt og meget solrigt – ofte med en kølende vind om vinteren. Her er dejligt og mildt med dagtemperaturer omkring 17-19 grader( i dag har vi haft 23 grader) – dog koldt om natten. Vi har ofte 1-3 uger i træk med høj sol, så man kan solbade, men der er også perioder med blæst, byger og overskyet. Vi bader ikke i hverken pool eller hav på denne årstid, men man kan sagtens:-)

   • Tine

    Det lyder jo skønt – tak for dit svar! Jeg glæder mig til at læse på din blog om ting vi kan lave i området 🙂

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.