Spanien

Hvor stor er en Andalusier??

Hvor stor er en Andalusier??
D Y G T I G P O N Y

Hvor stor er en Andalusier?? Jeg troede at en Andalusier var sådan en halvstor hest a la den på billedet herunder, men forleden kunne jeg da se, at de kommer alle størrelser….eller også havde rytterne bare dresseret den lille Shetlænder til at lave de samme kunster som de store heste:-)

Sidste år i november så vi ham første gang på havnen i Caleta Velez og jeg fik taget nogle gode fotos af ham og hans smukke hest, mens de lavede spanske skridt og meget andet  – på asfalt…med en øl i hånden på et tidspunkt, WTF!

I år kom ham ridende på denne lille bandit og lige ud for vores bord lavede de sjov og ballade og jeg M Å T T E da bare sige ja, da han gerne ville fotograferes sammen med mig;-) Han  den lyserøde skjorte og I K K E en pløk i munden – men øl ville han ikke have denne gang:-)

Hvor stor er en Andalusier??
S T Ø R R E H E S T S I D S T E Å R
Hvor stor er en Andalusier??
E J J J J J
Hvor stor er en Andalusier??
H I H I H I H I

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.