Livsstil

Ugen der snart er gået, bød på….

Ugen der snart er gået, bød på....
S O M M E R B I L E N

Ugen der snart er gået, bød på….ja, hvad bød den egentligt på? Jeg er lige nødt til at tjekke med min kalender, for at se hvad jeg rent faktisk har lavet i denne her uge – OMG, tænk at min hukommelse er så hullet allerede…

Nåååh ja, mandagen startede jo med at jeg tog på road-trip helt alene:-) Bilen skulle til service og så kunne jeg da ligeså godt lige smutte forbi “Susie” ude i Marselisborg og se om hun havde det godt og tømme vand af de beholdere som opsamler fugt inde i kahytterne. Hun havde det perfekt inde under sin fine vinterfrakke – tænk hun er wrappet ind, ligesom man gør med høet til hestene…..

Jeg nåede også lige at vende rundt om vores ‘gamle’ plads foran havnekontoret, hvor der nu ligger nogle meget underlige sejlskibe??!! Det er faktisk sejlende kunstværker har jeg læst mig til og de er blevet til efter 8 års arbejde og er sejlende ambassadører for Århus, som jo er Europæisk Kulturhovedstad i 2017. Det trækker da i os nu, hvor foråret banker på og Århus har mange spændende ting på programmet for året, så mon ikke vi er klar til søsætning spot-on den 1. april?

Ugen har også budt på flere opgaver i forbindelse med at vi endelig har købt hus i Malaga – shit, hvor vi glæder os til at komme i gang med at sætte vores eget præg på det:-) Der blev købt passende køretøj til huset dernede og så har vi 3 fødselsdage i ugen…Først husets søn, så Skibshunden som fyldte 1 år torsdag og fredag fyldte Rene så år og blev fejret med et lille middagsselskab herhjemme. 

Indimellem de her ting har jeg været på kontoret til langt ud på aftnerne, for vi har T R A V L T i øjeblikket og det er jo dejligt, så jeg skal ikke brokke mig, men må alligevel aige, at jeg glæder mig til den 25.2. (om en uge), for så smutter vi lige ned til vores nye hus en tur, men K U N 10 dage denne gang.

Weekenden byder på gåture, frokost med Yngste datter og hyggeaften med en sød veninde, så jo, jeg tænker ikke på hvad der er i TV eller om jeg skal se en serie eller sådan noget, for det er der ikke tid til p.t. og jeg mangler det heller ikke.

H O V!! Strikketøjet er i gang – 2 forskellige ting har jeg selvfølgelig startet op på samtidig. Det ene er karklude og det andet projekt lidt større, nemlig en lækker sweater. Der kommer billeder om et par dage;-)!

Ugen der snart er gået, bød på....
S U S I E M E D V I N T E R F R A K K E N
Ugen der snart er gået, bød på....
S E J L E N D E K U N S T V Æ R K E R
S O R T E L O U I S I V I N T E R H I A L T E R Ø D E R O A D T R I P
Ugen der snart er gået, bød på....
H U S E T
Ugen der snart er gået, bød på....
H E R T R A V E S
Ugen der snart er gået, bød på....
B I R T H D A Y – 1 Å R
Ugen der snart er gået, bød på....
H A N B L E V O G S Å F E J R E T

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.