Livsstil

Bloganbefaling – Alle kender jo Line Baun, ik?!

Bloganbefaling - Alle kender jo Line Baun, ik?!
S M I L E N D E S O M A L T I D

Bloganbefaling – Alle kender jo Line Baun, ik? Altså fra TV! Ikke personligt, men sådan som den kendis hun nu er:-) Og ved I hvad?? Nu er hun dælme  også kommet i blogland med et aldeles super, og meget læseværdig blog, som hedder På bloggen med Line.

Det er altid skønt,når nye Men det allerbedste er at hun tilhører segmentet kvinder, 50+, som ikke bare har trukket sig fra cyperspace og sagt at det er for svært at forstå, det der med bloggeri og sociale medier og alt det andet derude:-)

Hvorfor skriver jeg nu det? Jo, fordi af alle de piger/kvinder jeg kender på min egen alder er der forbavsende få, som kan/vil/tør/’har tid’ til at være på andet end Facebook og sådan virkelig har sat sig ind i det hele og rent faktisk forstår værdien af at eksempelvis blogge eller instagramme…og når jeg taler om værdier her, så mener jeg sgu værdier, for uanset hvilket job man næsten besidder, så kan de forskellige platforme bruges til noget i den forbindelse.

Det har Line Baun Danielsen sandelig forstået (måske fordi hun egentlig også er journalist og har arbejdet med TV i mange år) og hun skriver bragende godt, underviser i kommunikation og meget mere og jeg glæder mig hver dag til at se hvad hun nu har oplevet eller valgt at skrive om i dagens indlæg…Hun er ikke bange for at være hudløst ærlig om sig selv og sit liv og hun er det på en sober og dejlig, nærværende måde, så jeg i hvert tilfælde får meget lyst til at læse mere.

Spring lige selv over på hendes blog og se hvad jeg mener!

Bloganbefaling - Alle kender jo Line Baun, ik?!
D E T E R A L D R I G F O R S E N T

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.