Livsstil

Udstyrsopdatering eller shop amok……!

image

 

Når man sådan køber nyt skib, så er der jo en masse udstyr man gerne vil opdatere lidt på – og det gør vi så!

De seneste dage er der blevet shoppet kopper, tallerkner og bestik, måtter, vaser, lys og lamper og nu er vi næsten i mål – det her skib spiller max😉

image

 

image

 

Hmmm, Kaptajnen vil have nyt rat, dvs. der er nu bestilt to x lakeret teaktræsrat, Nice!

Desuden er her blevet skrubbet og skuret og poleret, så nu skinner alt og heldigvis er vi blæst lidt inde indtil lørdag, hvor vi tager gæster ed ud på den allerførste sejlads…

Hvordan går din sommer? Vores er pragtfuld og kan nærmest ikke blive bedre.

Laters, baby!😊

 

 

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.