Livsstil

Havnens smukkeste skib….

image

 

Havnens smukkeste skib må da være vores “Susie”!

Hun er super flot med de smukke linier og al hendes lækkerhed og vi vil ikke bytte med nogen….

Nu er vi endelig færdig med at indrette og har haft gæster ombord for første gang. Det var helt skønt at have sovende gæster ombord på et skib, som kan rumme det og som bare skal bruges.

Vi sejlede en tur til Sønderborg og Dyvig med vores gæster og selvom turen startede med overskyet og let småregn, så endte den med høj solmog bikinitoppe på flybridge😉⚓️⚓️⚓️

image

 

image

 

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.