Livsstil

Sidste tur med “Noi”….

image

 

Så blev det sidste tur med “Noi”, som den gamle båd hedder. Turen gik bl.a. til hyggelige Sønderborg med vores to gaster. Også i Sønderborg blev jeg overrasket over at vi i Danmark har så smukke byer…..Undres til stadighed over hvorfor de dog ikke markedsfører sig massivt i udlandet, for på sådanne smukke sommerdage, som de vi lige har haft, kan de gamle havnebyer sagtens hamle op med selv den mest idylliske italienske eller græske havneby?

image

Og ikke mindst vores skønne fjorde er vidunderlige på en dejlig sommerdag…

image

 

Jeg har i år allerede nu set så mange smukke Skive og har taget knapt 500 fotos! Og jeg fortsætter?

Nå, men hvad er det så med det skib?

Johh, altså…I sidste uge var vi jo her i Åbenrå for at hente Martin og Nicole, som skulle med os et par dage og mens vi gik og ventede på at  de skulle komme hertil, fordrev vi tiden med at kigge lidt på skibe – og ja, så faldt vi for fristelsen og blev lidt smålune på et noget større skib med plads til  gæster uden at vi skal bo i tasker og sove på dækket?

Så sejlede vi sydover nogle dage for at vende tilbage hertil forleden for at aflevere de unge mennesker igen og da de var rejst hjem, kunne vi ikke ladeværemed at kigge lidt mere på det fineskib….og pludselig havde vi købt det! Og nu er vi så flyttet ind og venter på godt sejlvejr igen, så vi kan komme ud og rigtigt prøve at sejle hende…

M

 

Og Kaptajnen alias El Jefe er med rette stolt??⚓️⚓️⚓️

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.