Rejser

Turen herud….vi er så mætte!

Turen herud....vi er så mætte!
1. K L A S S E

Turen herud til Da Nang i Vietnam gik rigtigt godt og lige efter planen. Det er jo en virkelig lang tur, med tre forskellige flyvninger på et døgn, og vi glædede os til vi var fremme, så for at få tiden til at gå med noget, spiste vi ret meget:-) Rene havde booket 1. Klasse hele vejen og det inkluderede jo altså lounge billetter i alle lufthavne, skønt!

Turen herud....vi er så mætte!
L O U N G E N I S A I G O N

På flyvningerne var det også rigeligt med mad og drikke og ikke mindst champagne, som vi stornød…Ellers havde vi travlt med at følge ruten herud på skærmene og ellers bare lade os forkæle af de søde stewardesser.

Turen herud....vi er så mætte!
P Å V E J
Turen herud....vi er så mætte!
H V I D D U G

Jo, alt i alt en utrolig behagelig flyvetur, og nu bliver jeg altså rigtig svær at lokke til at sidde på de billige rækker næste gang vi skal flyve;-)

Turen herud....vi er så mætte!
F O R V E N T N I N G S F U L D E

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.