Livsstil

Varm mandag – we like it og et eksperiment!

Varm mandag - we like it og et eksperiment!
Prøv det!

Varm mandag – we like it!

Her ude i varmen er mandagene endnu bedre end i det kolde nord (er foråret mon på vej nu derhjemme i Danmark?)

Det lille eksperiment jeg har indsat øverst oppe er måske meget velegnet på en mandag, hvis du f.eks. er en af dem som hader mandage. For hvorfor hader du mandage? Er det simpelthen måske fordi der er ting i dit liv, som burde laves om?

Måske ved du det ikke engang endnu, men prøv lige at gøre som på billedet:

Skriv en liste over alt som gør dig glad eller måske endda ligefrem giver dig lykkefølelse.

Skriv så en liste over hvad du laver hver dag, hvad der sker i dit liv hver dag – måske især om mandagen.

Sammenlign listerne!

Tilret derfor listerne!!

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.