Livsstil

Jeg er faktisk et kreativt menneske, tro det eller ej

Jeg er faktisk et kreativt menneske, tro det eller ej
e l s k e r l a k s k o

Jeg er faktisk et kreativt menneske, tro det eller ej…men jeg når næsten aldrig at være kreativ mere, i hvert tilfælde ikke på den måde jeg plejede tilbage i tiden.

I ‘de gode gamle dage’ da pigerne var små strikkede jeg altid og havde for det meste altid gang i et eller andet stykke børnestrik og når jeg kunne få tid til det, så syede jeg. Jeg syede tøj til pigerne – frakker, kjoler og meget andet – de var S Å fine som små, altid i søde, ens kjoler med laksko og hårsløjfer – jo, det var tider dengang.

Jeg lavede også det meste mad fra bunden og bagte dagligt til pigerne kom hjem fra skole og hver uge bandt jeg buketter til vaserne og andre sjove ting i kategorien Blomsterbinding. Som tiden gik og pigerne voksede op og ikke var så pjattede med at gå i hjemesyet, men hellere ville have Levis og andre mærkevarer, så kastede jeg mig i stedet over at lære at lave kunstig negle, for noget skulle jeg da have at lege med i min  ‘fritid’;-) Jeg havde endda en overgang min egen lille salon hvr eg havde kunder om formiddagen.

Om sommeren var der havearbejdet, som jeg selv stod for det meste af tiden, undtagen da vi boede på landet for der tjente pigerne til lommepengene ved at slå græs på plænetraktoren. Jeg er faktisk meget glad for at gå i haven men de sidste par år har jeg boet i lejlighed og så kan man altså godtkomme til at længes efter at få jord under neglene indimellem;.)

Hov, jeg E R da kreativ stadigvæk, for ud over strikkeret som jeg har genoptage, så blogger jeg jo og laver lidt hjemmesider til andre indimellem og det er dælme da vildt kreativt, hvis jeg selv skal sige det. Jamen, å klager jeg slet ikke mere, for det er jo nok derfor jeg ikke sådan rigtig savner de andre krea ting jeg gik og lavede, da bloggen m.m. tager ret meget tid og så får jeg jo afløb på den måde, ikke?

Jeg er faktisk et kreativt menneske, tro det eller ej
m a d i f a r v e r
Jeg er faktisk et kreativt menneske, tro det eller ej
o g m e d l a k
Jeg er faktisk et kreativt menneske, tro det eller ej
m a d e b y m e m a g e n t i l

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.